Beste kul & tuur mensen,

Er wordt een nieuwe activiteiten georganiseerd, aard:stand up comedian

   Wat Waarover Wanneer Waar kost Afsluitdatum betalen 

Wat: Geert Hoste vulkaan

2. Waarover:

Zie hier voor meer info

Wanneer: zaterdag 27 november 2010,     20:00u

4..Waar :

   Stadsschouwburg
   Theaterplein
 2000 Antwerpen

   

5. Kost: 

  • NSN werknemers in actieve dienst en n persoon die hen vergezelt: 23 euro per persoon
  • Alle anderen: 33 euro per persoon (waaronder 3 euro reservatieonkosten).

6. Inschrijvingen

worden ingewacht tot 16 september  2010. Stel niet uit tot morgen als je vandaag kan storten!!

Wie eerst komt, eerst maalt.

7. Hoe Inschrijven

ENKEL door te betalen via overschrijving
Als u mee wil, stort u het verschuldigde bedrag op bankrekening 414-3296101-77 van Atea Kul & Tuur, Fortstraat 28, 2640 Mortsel, met als vermelding de dat(um) (a) van het (de) evenement(en), en het aantal personen. Als de betaling gebeurt vanaf een rekening met een andere naam, gelieve dan uw naam als commentaar mee te geven . .
In geval van overboeking geldt de volgorde van binnenkomen van de overschrijving op de bank.

Walter Van Brussel, Dirk  Verbeek en Jan Verhelst

Waarover

In deze nieuwe conference laat de cabaretier de gebeurtenissen van 2010 exploderen. Als lava trekken zijn gloeiend hete oneliners door het landschap van de 3 K's: Kerk, Kapitaal en Koningshuis. 'Geert Hoste Vulkaan' trekt langs de grootste theaters van Vlaanderen en Brussel. 
Geert Hoste liet zich eens te meer inspireren door de actualiteit. 2010 zat dan ook boordevol vuurwerk, van de pedo-bisschop tot de outing van Bart Kall. De verkiezingsoverwinning van NV-A, de witte konijnen, de Europese dweil, het duo De Wever - Di Rupo, huiszoekingen, seks op het werk, putjes in het wegdek, Nespresso, trappist van Westvleteren en ministers op krukken... stof genoeg.
Geert Hoste: 'Ik hoop uit de grond van mijn hart dat er voor het einde van het jaar niets ernstigs gebeurt met Koningin Fabiola, anders duurt mijn conference een halve dag.' Ieder jaar waarschuwt de cabaretier de vrouw en kinderen van zijn onderwerpen. Dit jaar klinkt dat als volgt: 'Het is beter dat de vrouw en kinderen van bisschop Van Gheluwe niet naar de voorstelling komen.'
Reeds meer dan 20 jaar legt Geert Hoste een vruchtbare en komische aslaag op de smeulende actualiteit. Hij brengt politieke satire en humor over feiten en geruchten. Met ruim 70.000 theatertoeschouwers en 1,7 miljoen televisiekijkers wordt zijn impact steeds groter. Hij wordt algemeen beschouwd als de grondlegger van de Vlaamse stand-up comedy.

Zie ook http://www.geerthoste.be/theater.phtml