Beste kul & tuur mensen,

Er wordt een nieuwe activiteiten georganiseerd, aard:musical

   Wat Waarover Wanneer Waar kost Afsluitdatum betalen 

Wat: Oliver

2. Waarover:

Zie hier voor meer info

Wanneer: DINSDAG 15 februari 2011 19:30u

4..Waar :

   Stadsschouwburg
   Theaterplein
 2000 Antwerpen

   

5. Kost: 

  • NSN werknemers in actieve dienst en één persoon die hen vergezelt: 28 euro per persoon
  • Alle anderen: 39 euro per persoon (inclusief reservatiekosten)

6. Inschrijvingen

worden ingewacht tot 11 januari 2011. Stel niet uit tot morgen als je vandaag kan storten!!

Wie eerst komt, eerst maalt.

7. Hoe Inschrijven

ENKEL door te betalen via overschrijving
Als u mee wil, stort u het verschuldigde bedrag op bankrekening 414-3296101-77 van Atea Kul & Tuur, Fortstraat 28, 2640 Mortsel, met als vermelding de dat(um) (a) van het (de) evenement(en), en het aantal personen. Als de betaling gebeurt vanaf een rekening met een andere naam, gelieve dan uw naam als commentaar mee te geven . .
In geval van overboeking geldt de volgorde van binnenkomen van de overschrijving op de bank.

Walter Van Brussel, Dirk  Verbeek , Alex Sauwens en Jan Verhelst

Waarover

'Oliver!' is één van de meest geliefde musicals en brengt de tijdloze personages van Charles Dickens’ immer populaire 'Oliver Twist' tot leven.
Volg het verhaal van het weesjongetje dat opgroeit in een oud, somber weeshuis in het 19de eeuwse Londen. Wanneer Oliver zo brutaal is om meer eten te vragen aan Mister Bumble, de man die het weeshuis leidt, wordt hij verkocht aan een begrafenisondernemer.

Als de jongen terecht komt in een omgeving van grafzerken, rouwkransen, lijken en doodskisten, neemt hij al gauw de benen.  Terwijl Oliver rondzwerft in de straten van Londen ontmoet hij een vrolijke bende gauwdieven onder leiding van de schurk Fagin. Oliver wordt ingewijd in de kunst van het stelen. Vanaf dat moment is Olivers leven permanent in gevaar…
De avonturen van de kleine Oliver worden spectaculair tot leven gebracht door de talloze senastionele decors, een bruisende topcast en de aanstekelijke songs.
Met trots presenteert Musical van Vlaanderen deze West- End-klassieker, in een regie van Frank Van Laecke, met in de hoofdrol Peter van den Begin.

Zie ook de websites: