Beste kul & tuur mensen,

Er wordt een nieuwe activiteiten georganiseerd, aard:toneel

   Wat Waarover Wanneer Waar kost Afsluitdatum betalen 

Wat: Dame met het hondje

Toneelbewerking naar een novelle van Anton Tsjechov door Claude Merle

Met Patsy Van der Meeren en Herbert Flack Productie : Gemini Producties en Fakkelteater

2. Waarover:

Zie hier voor meer info

Wanneer: ZATERDAG 28 januari 2012, 20:30 u

4..Waar :

Fakkeltheater- Zwarte zaal
Reyndersstraat 7
2000 Antwerpen

   

5. Kost: 

6. Inschrijvingen

worden ingewacht tot  10 januari 2012. Stel niet uit tot morgen als je vandaag kan storten!!

7. Hoe Inschrijven

ENKEL door te betalen via overschrijving
Als u mee wil, stort u het verschuldigde bedrag op bankrekening 414-3296101-77 van Atea Kul & Tuur, Fortstraat 28, 2640 Mortsel, met als vermelding de dat(um) (a) van het (de) evenement(en), en het aantal personen. Als de betaling gebeurt vanaf een rekening met een andere naam, gelieve dan uw naam als commentaar mee te geven . .
In geval van overboeking geldt de volgorde van binnenkomen van de overschrijving op de bank.

Alex Sauwens, Walter Van Brussel, Dirk  Verbeek,  en Jan Verhelst

Waarover

Iedereen droomt wel eens van een kortstondige romance. “Er werd verteld dat er op de boulevard een nieuw gezicht was opgedoken : dame met een hondje.” Dit is de openingszin van een ontroerende novelle van Anton Tsjechov. Een oudere bankier uit Moskou en een jonge, onervaren vrouw ontmoeten mekaar in de mondaine badplaats Jalta. Ze zijn beiden ongelukkig in hun huwelijk en al snel worden we de bevoorrechte getuige van een ontluikende idylle. Wanneer de korte affaire omslaat in een alles overspoelende liefde, stelt zich de vraag of hen samen een gelukkige toekomst is beschoren. Wat als een zomerse flirt begint, eindigt in een hartverscheurend liefdesverhaal.

Na enkele jaren samen in “THUIS” te hebben gespeeld,vinden Herbert Flack en Patsy Van der Meeren elkaar terug op de theaterplanken. Het wordt een intens weerzien tussen een oude rot in het vak en een jonge actrice die voor het eerst Tsjechov ontdekt.

De subtiele bewerking van Claude Merle sluit bovendien naadloos aan op het verhaal van Tsjechov en opent een waaier aan gevoelens en emoties, die niemand onberoerd zullen laten.

Zie ook