Beste kul & tuur mensen,

Er wordt een nieuwe activiteiten georganiseerd, aard: cabaret

   Wat Waarover Wanneer Waar kost Afsluitdatum betalen 

Wat:  Moi Non Plus

2. Waarover:

Zie hier voor meer info

Wanneer: WOENSDAG 13 februari 2013,  20.30 u

4..Waar : CC Deurne Rix
                  de Gryspeerstraat 86,
                  2100 Deurne

5. Kost: 

Voor NSN werknemers in actieve dienst en 1 persoon die hem/haar vergezelt: 2 euro

Voor alle anderen : 10 euro

6. Inschrijvingen

worden ingewacht tot 23 januari 2013. Stel niet uit tot morgen als je vandaag kan storten!!

7. Hoe Inschrijven

ENKEL door te betalen via overschrijving
Als u mee wil, stort u het verschuldigde bedrag op bankrekening 414-3296101-77 van Atea Kul & Tuur, Fortstraat 28, 2640 Mortsel, met als vermelding de dat(um) (a) van het (de) evenement(en), en het aantal personen. Als de betaling gebeurt vanaf een rekening met een andere naam, gelieve dan uw naam als commentaar mee te geven . .
In geval van overboeking geldt de volgorde van binnenkomen van de overschrijving op de bank.

Bart Vandeputte, Alex Sauwens, Dirk  Verbeek,  en Jan Verhelst

Waarover

Ann Ceurvels, Tania Poppe en Ianka Fleerackers toeren met het erotisch programma 'Moi Non Plus'. Daarbij zetten ze elk een personage neer: Moi, Non en Plus. Het trio werkt samen met 'shock-o-latier' Dominique Persoone, die drie pralines ontwierp die aansluiten bij de personages. Het publiek kan de pralines tijdens de voorstelling proeven.
De teksten waarop het drietal zich baseert komen zowel uit bekende erotische romans zoals '50 tinten grijs', als uit minder bekende pikante literatuur. Het geheel wordt muzikaal omkaderd door Tim Visterin en Dries Verhaert.

Wat is een liefdesmaand zonder een knap stukje erotiek ? Madame MOI, Madame NON en Madame PLUS denken dat het erbij hoort. Maar is erotiek wel voor iedereen hetzelfde, vragen ze zich kreunend af? En zijn deze drie opwindende vrouwen wel wie ze lijken te zijn?
In deze vuurrode voorstelling word je ondergedompeld in de geur, de kleur en de smaak van wat het vlees zo graag voelt en wat de geest zo hard wil.
Drie lezende vrouwen, die over de letters heen het publiek laten meegenieten van hun kirrende kronkels en hun verborgen verlangens. Twee glurende muzikanten die beats beuken en slepende dreunen toveren op het trillende vel van hun drie leading ladies.

Tania Poppe, Ianka fleerackers en Ann Ceurvels nodigen je met "aandrang" uit op deze februarivoorstelling vol passioneel gelezen en stomend gefluisterde literatuur.

Zie ook http://www.ccdeurne.be/