Beste kul & tuur mensen,

Er wordt een nieuwe activiteiten georganiseerd, aard: cabaret & comedy

   Wat Waarover Wanneer Waar kost Afsluitdatum betalen 

Wat:  Geluksmonoloog

2. Waarover:

Zie hier voor meer info

Wanneer: ZATERDAG 10 december  2016 , 20:15  u

4..Waar :  Arenbergschouwburg
                        Arenbergstraat 28
                        2000 Antwerpen

 5. Kost: 

Voor Nokia werknemers in actieve dienst en 1 persoon die hem/haar vergezelt:  16 euro per persoon

Voor  anderen: 21 euro per persoon.

6. Inschrijvingen

worden ingewacht tot  21 november 2016. Stel niet uit tot morgen als je vandaag kan storten!!

7. Hoe Inschrijven

ENKEL door te betalen via overschrijving
Als u mee wil, stort u het verschuldigde bedrag op bankrekening
IBAN BE80 4143 2961 0177, BIC KREDBEBB van Atea Kul & Tuur, Fortstraat 28, 2640 Mortsel, met als vermelding de dat(um) (a) van het (de) evenement(en), en het aantal personen. 
Als de betaling gebeurt vanaf een rekening met een andere naam, gelieve dan uw naam als commentaar mee te geven . ..
In geval van overboeking geldt de volgorde van binnenkomen van de overschrijving op de bank.

Geef in de commentaar aan of u ook voor de lunch inschrijft
Bart Vandeputte en Jan Verhelst

Programma

Na 45 jaar op de baan met voorstellingen van Groningen tot Poperinge, is dit de laatste soloshow waar An Nelissen mee op toernee gaat. Na meer dan 3000 solovoorstellingen, goed voor ruim 600.000 km in de wagen, smijt ze zich nog 1 keer helemaal voor dit project. Stoppen op een hoogtepunt, heet dat.
Supercomedienne An Nelissen vroeg aan 100 vrouwen waar ze het meest naar verlangen in het leven. 93 van hen antwoordden eenvoudigweg: “Geluk”. Maar blijkbaar bedoelen ze daar ook allemaal iets anders mee. Voor de één is het een gezellige namiddag met de familie, voor de ander véél geld, voor weer een ander staat het gelijk aan “eeuwige jeugd”, of aan een goede man/partner. Voor haar ultieme solovoorstelling gaat An Nelissen het gevecht aan met al die waanbeelden over “het geluk” en tegelijkertijd vraagt ze zich af of er eigenlijk nog redenen zijn om gelukkig te zijn.

De reden daarvoor is heel simpel: de wereld zoals we hem nu kennen, davert op zijn grondvesten. Steeds meer wordt er een beroep gedaan op vrouwen om leiding te geven in die wereld. Dus, dames en meisjes: het is tijd om al die aangeleerde vrouwelijke bescheidenheid naast jullie neer te leggen en jullie te ontpoppen tot de superheldinnen waar we in de economie, politiek, ecologie én thuis nood aan hebben. Hoe dat dan moet? Supercomediènne An Nelissen vertelt het jullie graag in haar finale show: de gelukmonoloog. Een voorstelling voor jullie én door jullie.
Met haar monologencyclus (Vrouwendecamerone, Lysistrata, Me Jane, Vaginamonologen, Menopauzemonoloog, Gestript/Gestroopt, Zus, De moedermonoloog & de mannenmonoloog) bouwde An sinds 1997 een trouw en bijzonder breed publiek op. Op herkenbare situaties bouwt zij rake observaties en biedt de mensen in de zaal ook troost voor de problemen waar ze zelf mee te maken hebben.
Wie haar ooit bezig zag, blijft fan van haar tomeloze energie en haar unieke vertelstijl, die een prachtig evenwicht produceert tussen theatrale momenten en pure stand up comedy.