Beste kul & tuur mensen,

Er wordt een nieuwe activiteiten georganiseerd, aard: musical

   Wat Waarover Wanneer Waar kost Afsluitdatum betalen 

Wat:  Chaplin de musical

2. Waarover:

Zie hier voor meer info

Wanneer: DONDERDAG  9  maart  2017 ,20:00 u

4..Waar :  Stadsschouwburg Antwerpen
                        Theaterplein 1
                        Antwerpen.

 5. Kost: 

35  euro per persoon voor mensen van Nokia in actieve dienst (afkomstig vestiging Herentals/Mechelen), en één persoon die hen vergezelt (deze korting tot zolang de voorraad strekt).

47,61  euro per persoon voor alle anderen.

Voor dit tarief krijgen we een "golden seat" , zonder beenruimteproblemen heeft men  mij beloofd.

6. Inschrijvingen

worden ingewacht tot  27 januari 2017. Stel niet uit tot morgen als je vandaag kan storten!!

7. Hoe Inschrijven

ENKEL door te betalen via overschrijving
Als u mee wil, stort u het verschuldigde bedrag op bankrekening
IBAN BE80 4143 2961 0177, BIC KREDBEBB van Atea Kul & Tuur, Fortstraat 28, 2640 Mortsel, met als vermelding de dat(um) (a) van het (de) evenement(en), en het aantal personen. 
Als de betaling gebeurt vanaf een rekening met een andere naam, gelieve dan uw naam als commentaar mee te geven . ..
In geval van overboeking geldt de volgorde van binnenkomen van de overschrijving op de bank.

Bart Vandeputte en Jan Verhelst

Programma

Music Hall komt als primeur naar Vlaanderen met een gloednieuwe productie van Chaplin, de musical. Voor het eerst zal de musical Chaplin van Christopher Curtis en Thomas Meehan, die in 2012 in wereldpremière ging op Broadway, nieuw leven ingeblazen worden en internationaal geproduceerd worden.
Het stuk speelt zich af in een oude filmstudio, waarin Chaplin mijmert over zijn leven, zijn werk en zijn belangrijkste creatie, The Tramp, die voor hem zowel als een zegen als een vloek blijkt. We volgen Charlie vanaf zijn armoedige kinderjaren in Londen tot het hoogtepunt van zijn carrière, wanneer hij de beroemdste filmmaker ter wereld is.

De Antwerpse musicalacteur Nordin De Moor sleepte zowat de meest begeerde rol van het komende theater- en musicalseizoen in de wacht en werd door de originele creatives, het internationale productieteam en Music Hall gekozen uit meer dan 250 (!!!) gegadigden om in de huid te kruipen van het legendarische filmicoon Charlie Chaplin. Nordin knokt al meer dan 15 jaar als acteur en stond al in schitterende producties als Annie, Spamalot, Oliver!, Robin Hood, 14-18 en War Horse. Met de rol van Charlie Chapllin sleept hij zijn eerste hoofdrol in de wacht!
Met onder anderen ook Deborah De Ridder, Goele De Raedt, Pieter Van Nieuwenhuyzen, Marleen Van Der Loo, Jeroen Phaff, Charlotte Campion en Elke Buyle barst de cast werkelijk van de kwaliteit.
Opvallende naam is eveneens zanger/acteur Roel Vanderstukken. Hij maakt zijn debuut als musicalacteur en neemt de rol van Sydney Chaplin (broer van) op zich