ATEA expats

Na enkele vroegere publicaties over het bedrijf wordt een nieuwe uitgave gepubliceerd "ATEA expats"

 

   

Wat?

Er werden veel mensen door ATEA internationaal uitgezonden gedurende een langere periode. Ten behoeve van dit boek werden een aantal mensen geÔnterviewd om te horen hoe zij dit buitenlands verblijf met hun familie ervaren hebben.

Korte inhoud

Om een idee te geven van de inhoud, hier enkele fragmenten: (frontblad, inhoudstafel, inleiding). Er zijn ongeveer 344 blz en meer dan 290 illustraties.

Ondermeer werden ook alle artikels over expat projecten, die ooit in een atea personeelstijdschrift (zoals ATEA info) verschenen, ingescand. Zij werden in dit  boek opgenomen als bijlage.

Daar waar het bij vorige uitgaven eerder een bundel was, ingeringd bij een copy center, is het nu een "echt" boek, een paperback.

Kan ik dat bestellen?

Dit boek kan hier besteld worden.

Wie wordt hiervan op de hoogte gebracht?

De doelgroep van deze tekst zijn in eerste instantie alle oud-Ateanen. Echter het is niet gemakkelijk ze allemaal te bereiken, op een efficiŽnte manier. Ook willen we vermijden dat onze mail overkomt als "spam".

De mensen in deze  lijst werden verwittigd.

Verder wordt er ook aan derden gevraagd deze info te verspreiden binnen firma's die  gegroeid zijn uit het vroegere Atea zoals Atos, Devoteam, NOKIA, OTNsystems enz.

Hier de lijst van diegenen die reeds besteld hebben.

Ik ken mensen die niet vermeld zijn, mag ik die op de hoogte brengen?

Uiteraard, iedere ex-Ateaan (en ook mensen daarbuiten)  is welkom. Check misschien eerst of hij/zij al niet op de hoogte is via  deze lijst hierboven. Wij rekenen een beetje op dit domino-effect.

Ik heb  aanvullingen en correcties, waar kan ik terecht?

Wij zijn niet feilloos. Opbouwende kritiek wordt in dank aanvaard. Mail aanvullingen en wijzigingen hier.

Reacties worden hier gepubliceerd.

Zijn vroegere publicaties nog beschikbaar?

Volg deze link.

Terug naar vrienden van het Ateamuseum.

 


laatst gewijzigd op 04/12/18 door Jan Verhelst